Stop! Nu vă faceți planuri pentru Sâmbătă, 29 Septembrie 2018! Haideți cu noi, Tinerii Voluntari pentru Patrimoniul Românesc, la un tur ghidat gratuit prin Bucureștiul de altă dată. Veți avea ocazia ca timp de două ore să vă plimbați prin Bucureștiul aflat în perioada regalității, hoinărind pe bulevardul Kiseleff, până la Gara Regală Băneasa. Vom descoperi împreună povești captivante și aspecte care defineau viața socială și politică a bucureștenilor de acum un secol.

Punctul de plecare este Arcul de Triumf (intrarea în Parcul Herăstrău / Regele Mihai I). Vă vom aștepta la ora 11, alături de umbrela noastră simpatică, ce ne va însoți pe toată durata turului.

Dacă vrei să afli cum își petreceau bucureștenii timpul liber, cine a scris prima lucrare dedicată tatuajelor în România și alte curiozități din Bucureștiul aflat în perioada regalității, vino alături de noi “la o șuetă istorică pe bulevard”!

Urmăriți umbrela albă, și așa veți afla povești frumoase de la tineri pasionați ce-și doresc să readucă la viață atmosfera din trecut.

CÂND?
Sâmbătă, 29 septembrie 2018, de la ora 11.

UNDE?
Plecare de la Arcul de Triumf, lângă intrarea în Parcul Herăstrău (Regele Mihai I).
Linii autobuz: 131, 282, 330, 331, 335
Metrou: stația Aviatorilor

DURATĂ
Plimbarea durează aproximativ 2 ore. Nu uitați să vă hidratați! (ar fi recomandat să aveți o sticlă de apă la voi).

CÂT COSTĂ?
Turul este GRATUIT. Nu uitați să confirmați prezența la nr. de telefon 0765268498 (Gabriela)