Când?

Sâmbătă, 2 Septembrie, de la orele 10:00 si respectiv 11:00. Punct de pornire Institutul Cultural Francez

Ce trebuie să fac?

Să vii și să te bucuri de istoria Bucureștiului și să afli mai multe despre patrimoniul său de la voluntarii noștri. Acest tur demonstrativ este realizat în cadrul proiectului Tineri voluntari pentru patrimoniul românesc. Accesul gratuit!

Turul pietonal al Parcului Ioanid

Turul care deschide seria traseelor prin București este dedicat unui ansamblu rezidențial ridicat după modelul Hyde Park. Alte informații https://goo.gl/Ps1uZ4

Traseu pietonal

Monumente prezentate în tur

Minute

Povești despre București

Contact

Despre Proiect

Proiectul Tineri Voluntari pentru Patrimoniul Românesc, implementat de Asociația Turism Istoric, își propune să implice 54 de voluntari în crearea și susținerea a 7 trasee/ tururi ghidate prin București pentru a dezvălui frumusețea acestui oraș celorcare locuiesc aici. Este un proiect cultural extraordinar care caută să aducă împreună oameni intersați și voluntari implicați.

Partener

Stagiul de voluntariat: Tineri voluntari pentru patrimoniul românesc este un proiect inovativ implementat de Asociația Turism Istoric, cofinantat de Ministerul Tineretului și Sportului la Concursul Național de Proiecte pentru Tineret 2017.